Květen 2008

Fotečky Rachel

29. května 2008 v 13:15
Fotečky :
Rachel Bilson
Rachel Bilson


Fotky O.C.

29. května 2008 v 13:13
http://www.orange-county.euweb.cz/downloads/Wallpapers/oc_group_1024x768.jpeg

O seriálu O.C.

29. května 2008 v 13:08
Ve Spojených státech se O. C. rychle zařadil mezi uznávané seriálové projekty. Adam Brody a Mischa Barton získali za své role letos Teen Choice Awards a seriál byl nominován na prestižní cenu Television Critics Association Awards. Diváci si seriál velice oblíbili a řadí ho po bok takových stálic, jako je Dawsonův svět či Smallville.
Pojďme se tedy také podívat do Orange County, půvabného místa v kalifornském Newport Beach a nahlédněme do životů zdejší zámožné komunity, jejímiž stereotypy prudce zahýbá vpád mladého Ryana Atwooda. Život, jaký zbohatlické rodiny vedou v tomto pozemském ráji, se zdá být bez jediné chybičky. Ale pod třpytivou skořápkou se skrývají lidé stejně závistiví a nespokojení jako všude jinde na světě.
Poklidný život starousedlíků se navždy změní příchodem šestnáctiletého mladíka, který se dostal do péče Sandyho a Kirsten Cohenových. Sandy je idealistický veřejný činovník a když Ryana přivádí z ulice přímo do svého domu, je přesvědčený, že koná správnou věc a dobrý skutek. Zato Kirsten je charitativními sklony svého chotě nadšena jen pramálo a začíná si dělat starosti o vlastního syna Setha, který je v jejích mateřských očích klubíčkem nezvládnutých citů. Matka se obává, že příchod cizího chlapce by se na Sethovi mohl negativně podepsat. Seth ale v Ryanovi najde nejen nečekaného bratra, ale i nejlepšího přítele, který mu ukáže, že svět se dá vnímat a prožívat i jiným způsobem, než byl doposud zvyklý. Vždyť povrchní ambice, nadutost a hraná okázalost konzervativních rodin z vilové čtvrti jsou projevy stejných pudů, jako pouliční šarvátky znepřátelených skupin výrostků, které Ryan zažil na vlastní kůži v ulicích China. Ryan se zamiluje do nádherné dívky ze sousedství Marissy Cooper. Jejich vztah se ale bude vyvíjet jako na houpačce, protože oba bojují s neschopností oprostit se od rozdílné minulosti.
O. C. je příběh o vztazích mezi otcem a synem, manželem a manželkou, o přátelství i neshodách několika mladých lidí. Ryanův příchod slouží jako katalyzátor starých citů, stává se kulisou, na jejímž pozadí vznikají nová a neobvyklá přátelství, zatímco zdánlivě neohrozitelné konzervativní vztahy se hroutí jako domečky z karet.
Z každodenních událostí se náhle stávají nevšední příběhy a jejich vypjatost nám umožňuje spatřit věci, které jinak v kolotoči stereotypů často přehlížíme.

Rachel Bilson

29. května 2008 v 13:05
Rachel Bilson-Summer
Profese:Herečka
Datum narození: 13.11.1981
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Šťír
ŽIVOTOPIS:
Rachel Bilson se narodila do herecké rodiny. Studovala na Notre Dame High School. Trochu se objevovala v divadelních hrách. Tuto půvabnou brunetku nejspíš znáte z seriálu O.C., jako Summer Roberts. Tato role ji proslavila nejvíc. Byla také zvolena v soutěži 50-ti nejkrásnějších do top 15. Ráda nakupuje a je milovnicí baseballu. Se svou nejlepší kamarádkou bydlí v Holywoodě.

Celé jméno: Rachelle Sarah Bilson
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: tmavě hnědá

OBÍBENÉ:
Jídlo: cereálie
Svačina: Sušenky(tzv. cookies)
Zmrzlina: cookies,smetanová nebo kávová
Sport: basketbal
Herci: Johnny Depp, Sean Penn
Herečky: Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Drew Barrymore
Svátek: Halloween
Hudba: Bruce Springsteen, Billie Holiday, Jeff Buckley
Filmy: Goonies,Welcome to Dollhouse
Seriály: Přátelé a Sex ve městě
Knihy: "Edie" by Jean Stein and George Plimpton

Filmografie:
2006Last Kiss, The ...Kim
2003Unbroken ...Rachel

Benjamin Mckenzie

29. května 2008 v 13:04
Benjamin Mckenzie-Ryan
Profese:Herec
Datum narození: 12.09.1978
Místo narození: Austin, Texas, USA
Znamení: Panna
ŽIVOTOPIS:
Benjamin McKenzie se narodil 12.září 1978 v Texasu. Vystudoval střední školu Austin High, po studiích se rozhodl pro divadlo. Nějakou dobu zaskakoval v několika divadelních hrách, jeho největší šance však přišla až v jeho 25, kdy se zúčastnil konkurzu na nový seriál televize Fox, The O.C.

Benjamin McKenzie vyhrál hlavní roli Ryana Atwooda a jeho hvězdná kariéra byla odstartována. "Přesně jeho jsme hledali! Vypadá skvěle, je talentovaný, ne moc známý-zkrátka náš člověk",řekl po prvním dílu jeden z producentů, McG. Seriál se natáčel v letech 2003-2005. FILMOGRAFIE:
2005Junebug ...Johnny Johnsten

Adam Brody

29. května 2008 v 13:01
Adam Brody-Seth
Profese:Herec
Datum narození: 15.12.1979
Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
ŽIVOTOPIS:
Adam Brody se narodil 15.prosince 1979 ve znamení střelce ve slunečné Californii v městě San Diego.Od mala se chtěl stát profesionálním surfistem což se mu bohužel nepodařilo.Každý herec se chtěl stát hercem díky nějakému filmu nebo seriálu pro Adama to byl film Tajemství loňského léta (1997, I know what you did last summer). Adam Brody si také zahrál malou roli ve filmu Pan a Paní Smithovi. Můžeme ho vidět také v seriálu O.C. (Orange County) jako sladkýho Setha Cohena Filmografie:
2003Skřípění (Grind) ...Adam Brody

Mischa Barton

29. května 2008 v 12:59
Mischa Barton -Merrisa
Profese:herečka
Datum narození: 24.01.1986
Místo narození: Londýn
Znamení: Vodnář
ŽIVOTOPIS:
Herečka Mischa Barton (narozená jako Mischa Anne Barton) je v našich končinách velmi známá, mohli jste ji už vidět v několika folmech u nás. Má o 8 roků starší sestru Zoe a o 2 roky mladší sestru Haniu. Když měla Mischa 4 roky, celá rodina se prestěhovala do USA, do New Yorku (konkrétně na Manhattan), kde žijí dodnes.

Už v pěti letech začala navštevovat školu na Manhattanu. Když jí bylo 8, byla se svojí sestrou na letním táboře. Deti dostali úlohu napsat vlastní dialogy, které potom budou povídat svým rodičům.To co napsala bylo velkolepé. Rodičům řekli, že vychovávají budoucí hvězdu. Její rodiče byli najprve vzrušení, no ale potom se museli rozhodnot, zda to bude správna cesta pro jejich dceru. Ukončila to samotná Mischa, když v devíti řekla, že je to něco, co chce vyzkoušet.

Její herecká kariéra tedy začala v Newyorském divadle, kde si zahrála hlavnú roli ve hře Tonyho Kushnera. Měla 9 let a vyžadovali od ní, aby měla ruský přízvuk, proto si najala hereckého učitele, který jí to měl naučit. V tu dobu stihla dělat i dětskou modelku pro Calvina Kleina v agentuře Ford Modeling. Na New York Shakespeare Festival se představila v hrách Where the Truth Lies a One Flea Spare. Potom se dostala do televize (rok 1996), kde v seriálu Všecky moje děti (All my children) 3 roky stvárňovala postavu Lilly. Poté hrála v mnoha filmech,ale slávu jí však přinesla až role Marissy Cooper v seriálu The O.C. California, který sa začal natáčet v roce 2003. Stala sa tváří kosmetické značky Neutrogena. Doma má obrovskou sbírku kabelek od Chanela,které s oblibou používá i při natáčení. Co sa týká školy,navštěvovala (spolu se Scarlett Johansson a Christinou Ricci) Manhattan´s Proffesional Children´s School a rada by pokračovala v studiu na vysoké škole, nejradši na Yale v Connecicute. Před nedávnem si koupila dům za 6,9 USD v Beverly Hills, který se rozhodla zařídit v italském a španělském stylu.

Otec je z Manchestru, máma z Londýna, její starší sestra Zoe pracuje jako advokátka v Londýně, mladší Hania je nadějná zpěvačka. Její herecký vzor je Marisa Tomei , má ráda i Gwyneth Paltrow, Kate Beckinsale, Cate Blanchett či Cameron Diaz Má zálibu ve sbírání ponožek, nejvíc miluje pruhované. Má rada čokoládu a sushi Má kočku Angela a psa Charlieho. Kamarádí se s Nicole Ritchie.

Její nejoblíbenší skupiny jsou Coldplay, Outkast, Sum 41, U2, All American Rejects, Radiohead, The Rolling Stones, The Strokes, The White Stripes.

Nejoblíbenější filmy: Řekni něco, Na pokraji slávy, The Graduate, Say Anything a seriál Simpsonovi.

Nejoblíbenější knihy: The Confederacy of Dunces od Johna Keneddyho Toola


Filmografie:
2007Closing the Ring ...Young Ethel Ann
2006OH in Ohio, The ...Kristen Taylor
2003Oktanový kult (Octane) ...Natasha 'Nat' Wilson
2002Ring of Endless Light, A ...Vicky Austin
2001Lost and Delirious ...Mary 'Mouse' Bedford
2001Julie Johnson ...Lisa Johnson
2001Tart ...Grace Bailey
2000Frankie & Hazel ...Francesca 'Frankie' Humphries
2000Skipped Parts ...Maurey Pierce
1999Šestý smysl (The Sixth Sense) ...Kyra Collins
1999Pups ...Rocky
1999Notting Hill (Notting Hill) ...12-Year-Old Actress
1997Lawn Dogs ...Devon Stockard
1996Kablam! ...Betty Ann Bongo (1996-1997)
1995Polio Water ...Diane
1970All My Children ...Lilly Benton Montgomery #2 (1996; minor guest star)

Moderní Popelka

29. května 2008 v 12:49 | Lenny94
Popelka na tom snad nikdy nebyla tak špatně. V Moderní Popelce - moderní a humorné verzi klasické pohádky musí Sam, středoškolačka v posledním ročníku (HILARY DUFF) skákat podle toho, jak si pískne její sobecká macecha Fiona (JENNIFER COOLIDGE) a posluhovat svým dvěma škodolibým nevlastním sestrám, které s ní zacházejí spíše jako se služkou než jako se členem rodiny. Sam má svůj velký sen - dostat se na Princetonskou univerzitu, avšak kromě studia musí i tvrdě pracovat, a tak to s jejím společenským životem za moc nestojí. Co se však nestane, při chatování narazí na tajemného okouzlujícího prince ze stejné školy se kterým si víc než rozumí. Když se ale ukáže, že její anonymní spřízněnou kybernetickou duší je na škole superpopulární a navíc velmi přitažlivý hhráč amerického fortbalu Austin Ames (CHAD MICHAEL MURRAY), Sam zpanikaří a prchá zpět do reality, pričemž ztrácí při útěku před dvanáctou z plesu svůj mobilní telefon. A jelikož se bojí, že až Austin zjístí, kdo jeho vysněná princezna skutečně je, odvrátí se od ní, snaží zmařit všechny jeho pokusy o odhalení své identity. Nechá se Sam ovládnout svým strachem a nebo najde odvahu být sama sebou a vydat se životní cestou, po které vždy t
Obrázky:

Italské prázdniny

29. května 2008 v 12:44 | Lenny94
Italské prázdniny
Lizie McGuire
Veselá dobrodružství začínají, když se půvabná Lizzie (Duff) a její přátelé chystají na školní výlet do Itálie. Tam se Lizzie obrátí celý dosavadní život v pohádkový sen, když se zamiluje do italské pop-hvězdy Paola a on si ji splete se svou bývalou přítelkyní. Z mladičké a nezkušené Lizzie se stává mezinárodní hvězda pop music, která stojí před zásadním rozhodnutím: má vyměnit nový báječný život v záři reflektorů za staré dobré časy a osvědčené přátele?

Fotky Hillary

29. května 2008 v 12:42